Ajánlatok

10 % EXTRA KEDVEZMÉNY

Foglaljon a honlapunkon keresztül és BC2018 nevű promóciós kódunkkal extra 10 % kedvezményt biztosítunk Önnek ajánlatainkból.
Foglalási és fizetési feltételek: a foglalt ajánlattól függően eltérő lehet, kérjük olvassa el a foglalni kívánt ajánlat feltételeit

INGYENES REPTÉRI TRANSZFER AJÁNLAT

3 éjszaka foglalása esetén ingyenes egyszeri transzfert ajánlunk a reptérről a szállodánkba (az ajánlat szobánként maximum 2 főre érvényes), amennyiben honlapunkon keresztül foglal. Önnek mindössze annyit kell tennie, hogy lefoglalja ezt az ajánlatot, és a különleges kérések mezőben megadja a pontos érkezési időpontot és a járatszámot.

Foglalási és fizetési feltételek:

Az ajánlat minimum 3 éjszakás tartózkodás esetén foglalható, a teljes szállásdíj összege levonásra kerül a foglalás megerősítésekor. A foglalás nem törölhető és nem módosítható, visszatérítés nem lehetséges.

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy a fent említett speciális ajánlat nem helyettesíthető semmilyen más ajánlattal, kizárólag ez a csomag tartalmazza az ingyenes reptéri transzfert, más ajánlatunk nem. Megértésüket köszönjük.

TÖBBÉJSZAKÁS AJÁNLAT

Foglalja le szobáját minimum 3 éjszakára és mi 15% kedvezményt biztosítunk Önnek.

Az ár tartalmazza a gazdag büféreggelit, ÁFA-t és a WIFI használatát.
Az ár az idegenforgalmi adót (4%) nem tartalmazza, amely a szobaáron felül fizetendő.

Foglalási és fizetési feltételek: Az ajánlat minimum 3 éjszakás tartózkodás esetén foglalható, a teljes szállásdíj összege levonásra kerül a foglalás megerősítésekor. A foglalás nem törölhető és nem módosítható, visszatérítés nem lehetséges.