Amit nem szabad kihagyni Budapesten

A legnagyobb város rangjával, valamint azzal a megtiszteltetéssel, hogy 1873 óta Magyarország fővárosa lehet, amikor Buda és Pest egyesült a megye tökéletes politikai, pénzügyi és kulturális epicentrumává, Budapest a legrangosabbak közé került. és vágyott menekülési célpontok az elmúlt néhány évtizedben. Hatalmas rajongótáborával, akik filmeken és életrajzi filmeken keresztül szemtanúi voltak a város varázsának és nyugalmának, Budapest mára Európa legfestőibb és leglenyűgözőbb városai közé került. Azok, akik egy hétvégére vagy egy hosszú kiruccanásra gondoltak a magyar fővárosba, sok útikalauzon könnyen megtalálhatják a város legikonikusabb nevezetességeit, mint a Királyi Palota, a Széchenyi Fürdő, a Hősök tere és az Országház. végeztél vele, mit fogsz csinálni? Ha valami többre vágyik, kövesse az alábbi helyeket, hogy részletesen megismerje Budapestet:

1. Hajózzon át a Dunán

Budapestet szemlélni mennyei élvezet, de a legjobb módja annak, hogy a Parlament épületére és a folyóparti nevezetességekre gyönyörű, csillogó kilátásban gyönyörködjünk, ha hajóval átkelünk a Dunán. A világ minden tájáról érkező utazók szívesen bejárják Budapest minden sikátorát és utcáját, és számos középkori és gótikus építészettel találkoznak, de ha Budapest külső ragyogásáról beszélünk, akkor a varázslatos élményt csak a Dunán áthajózva szerezheti meg. Számos eladó vitorlázik át a folyón, és gyönyörű bepillantást nyújtanak a magyar főváros csillogó városképébe és virágzó építészeti szépségébe, amelyet az utazási fotósok naponta megörökítenek.

2. Látogassa meg a Margitszigetet

Lépjen ki Budapest nyüzsgő utcáiból, és segítsen magának, hogy utat találjon magának a festői Margitföldön, amelyet a Duna vesz körül. A 2,5 km hosszú és közel 400 méter széles lenyűgöző sziget számos parkkal, rekreációs területtel és tájjal van tele, így Budapest lakói és látogatói egyaránt teret adnak a természeti szépségek élvezetéhez, távol a várostól. Budapest dudáló utcáin, és töltsön minőségi időt szeretett emberekkel egy kis pikniken a városban. A Margitszigeten számos festői középkori rom található, amelyek igazán gyönyörűek és jelentősek Budapest történetében.

3. Városkép a Gellérthegyről

A Gellért-hegy egy kis felvidék Budapest városában, a város kicsi, festői negyede, amely számos kulturális és történelmi helyszínnek ad otthont, a városkép közepén magasodva. A világ minden tájáról érkező utazók szívesen ellátogatnak ennek a kis kerületnek a lábánál a Geller-fürdőbe, és gyakran befejezik utazásukat. Ha azonban ragaszkodik ahhoz, hogy a város legcsodálatosabb naplementéjében lássa a kilátást, akkor másszon át a Citadellán, ami közel pár óráig is eltarthat, hogy lenyűgöző látványt nyújtson a városról és környékéről. Az aranyszínű, sötét égbolt és a felhők a láthatáron olyan varázslatos megjelenést kölcsönöznek a városnak, mint a belső mennyország, és a látogatók még jobban megszeretik a helyet.

4. Látogatás a Terror Házában

Különleges nevezetesség Budapest városában, az Andrássy út közelében. 60, House of Terror egy többszintes galéria, ahol számos kiállítás látható a 20. századi kommunista rezsimekről, amelyek életüket adták a bebörtönzés és a kínzás során az épületen belül. A Terror Háza mára kiemelkedő nevezetességgé vált, amelyet turisták ezrei keresnek fel napi rendszerességgel, és szürreális élményt nyújt Budapest brutális korszakának megértésében, ahol a műalkotások és az építészeti tervek egy darabká tették a történelem romját. a csoda. A Terror Háza keddtől vasárnapig 10:00 és 18:00 között tart nyitva, és személyenként közel 10 USD-be kerülhet, ha mindezt felfedezheti.

5. Éjszakai élet felfedezése a VII. kerületben

Budapest középkori és gótikus építészetéről, valamint a Duna-partról ismert. Azt azonban kevesen tudják, hogy Budapest is virágzó éjszakai életnek örvend, amelyet a város egyik legjelentősebb és leghíresebb kerületében lehet átélni. Látogassa meg a VII. kerületet, amely egy kis zsidó negyed, amely ideálisan arról híres, hogy a város legélénkebb és legcsodálatosabb pubjainak és bárjainak otthona. A magyar romok témájára épült és a műemlékek környezetében felépített éjszakai klubok tökéletes hellyé teszik ezt a vidéket a buzgó életmód és a nyugtató éjszakai élmények élvezetére. Tehát, ha van kedve egy kis piára és minőségi vacsorára, a VII. kerület a helyed.